dinsdag 10 juli 2012

Met elkaar voor Gambia…!

Weer een update ontvangen

Zaterdag jl. ontvingen we van Annie en Wim Berghuis in Apeldoorn, via Erwin, weer een update van hun website.
Een schermafdruk van een deel van de website
Ze hebben drie korte filmpjes geplaatst op de site. De films gaan over het plaatsen van een waterpomp bij de basisschool in Kanuma, het voltooien van de compound van de familie Janko in Sanyang. Het derde filmpje gaat over Musa, het jongetje dat als er niet operatief ingegrepen wordt, blind zal worden… Ik heb begrepen dat Musa naar Nederland zal komen om hier geopereerd te worden.
Leest u zelf, de link is: www.metelkaarvoorgambia.nl
Het is me bekend dat in onze familie- en kennissenkring veel hulp aan derden (in de ruimste zin van het woord) wordt verleend dan wel financieel mogelijk wordt gemaakt. Wij hebben heel bewust gekozen om ook op bescheiden wijze financieel aan dit project bij te dragen…  


NB: het blijkt dat om tot dusver onverklaarbare redenen de link naar de website wél de site opent, maar niet de videofilmpjes vertoont. Als u de link kopieert in het betreffende vak van uw browser start de site op mét de videofilmpjes!

Aanvulling/correctie 12-07-2012 15:00 uur:
Gebleken is dat de link niet werkt via mijn Firefox-browser, de nieuwste editie. Het opstarten van de filmpjes via de browsers Internet Explorer, Opera en Google Chrome ging probleemloos. Ik heb nu dus wat uit te zoeken!