donderdag 26 april 2012

Gelukt...? Neen helaas niet!

Met de beste bedoeling begonnen, ook met de beste bedoeling gestopt

Op 19 april jl. meldde ik in een blog dat ik wilde proberen elke dag een bericht te plaatsen. Ik dacht werkelijk dat het niet moeilijk zou zijn… ondertussen weet ik beter! Er zijn dagen dat je met heel veel dingen bezig bent, ‘uitstedig’  bent enz. Soms ook heb je geen zin om een bericht te schrijven óf er is een uitzending voor de tv die je niet wilt missen. Kortom redenen te veel om niet een stukje te schrijven.

Met enige afgunst kijk ik dan ook naar de webloggers die het wel lukt… ik lees met veel plezier de dagelijkse weblog van Wout Sorgdrager uit Leermens. Hij is communicatieadviseur en tekstschrijver. Zijn professie brengt waarschijnlijk mee dat het hem wel lukt om dagelijks te schrijven! Ik kan zijn blog (en website) van harte aanbevelen.

Al met al: u/je zult dus niet bij voorbaat elke dag een blog van mij lezen. Ik doe uiteraard mijn best, voor de rest is het afwachten. Het is ook niet ondenkbaar dat er op een dag meer stukjes worden geplaatst.

Wel wil ik nog even zeggen dat mijn weblog niet is bedoeld om mijn al mijn dagelijkse activiteiten al dan niet in chronologische volgorde te vermelden.  Wat wel de bedoeling is staat bovenaan mijn blog: het gaat mij om “mijn mening/visie naar aanleiding van…” te ventileren.

Ik denk dat er niemand geïnteresseerd is in mijn dagelijkse activiteiten, wellicht ook niet in mijn mening of visie maar dat is dan wat anders…