dinsdag 13 maart 2012

Refoblogster is weer begonnen…

Teunie is er uit… ze blogt weer…

 

Op 16 februari schreef ik over Teunie Luijk met de kop "Succesvol refo-blogster terug naar het aanrecht". Zij ging mede op grond van een opmerking van iemand die haar dierbaar was tijdelijk stoppen. Ik, en met mij honderden ‘volgers’ betreurden haar stop. Na een maand zou ze beslissen wat ze in de toekomst zou gaan doen…

Inmiddels is Teunie weer begonnen te bloggen! Ze schrijft weer, tot groot genoegen van velen, waar ik mij ook toe reken.

Heel informerend is wat Teunie letterlijk schrijft:

 

 

Op 16 februari besloot ik mijn 'stukje' met een opmerking die me niet door iedereen in dank is afgenomen. Ik schreef letterlijk: "....mag Teunie niet haar gaven en talenten gebruiken en er plezier aan hebben omdat er schijnbaar nog steeds mensen zijn die geloven of denken dat het enige recht dat een vrouw heeft het aanrecht is…”?. Nu wil ik afsluiten met een bijna copie van wat ik toen schreef: 

 

Teunie mag haar gaven en talenten gebruiken en er plezier aan hebben ondanks dat er schijnbaar nog steeds mensen zijn die geloven of denken dat het enige recht dat een vrouw heeft het aanrecht is…! 

(Teunie's weblog lezen: ga naar www.eenvoudigleven.blogspot.com)