maandag 30 april 2012

Internet en kinderlokkers..!

We weten dat het voorkomt, het hoe is niet altijd duidelijk

Via Twitter/Tweetdeck kreeg ik zaterdag jl. een tweet van de Officieren van Justitie Noord-Nederland. Regelmatig krijg ik meldingen van ze, meestal over zaken die te maken hebben met zittingen in de rechtbanken enz. Deze keer was het een melding m.b.t. kinderlokkers. Voor mij komt het over als een attenderen op iets wat van deze tijd is en wat in onze ‘ouder’-tijd niet of nauwelijks voor kwam (denk ik).
29.04.2012. Via Twitter/Tweetdeck ontvangen


Ik denk niet dat het zin heeft hier nog meer over te schrijven. Zie in het filmpje hoe kinderlokken via internet gaat/kan gaan. Ik noem hieronder de link.

Voor de lezers onder ons die ouder dan wel grootouder zijn is dit wat mij betreft echt een waardevolle attendering.

(http://t.co/phX8EPbG)

Het zal toch niet waar zijn… toch niet weer een nieuwe politieke partij?

Daar zitten we nu juist op te wachten

Schreef ik op 25 april j.l. dat het kiesstelsel m.i. gewijzigd moet worden, blijkt nu dat er mensen zijn die er anders over denken. Op de website van RTV Noord las ik dit bericht.

Bron: Website RTV Noord
De partij is ook al door de Kiesraad geregistreerd. Zie  http://www.kiesraad.nl/nl/Actueel/Nieuwsberichten/Actueel-Nieuwsberichten-2012/Nieuwe_politieke_partij.html 
Er zijn per 16 februari 2012 25 partijnamen geregistreerd; dat is wel anders wat dan de drie die ik me had voorgesteld.

Ik heb ook gelezen dat er hier en daar in het land nog meer politieke partijen zijn of nog worden opgericht. Dat wordt leuk... of toch niet!